Jag som driver Hundsupporten Uppland heter Ann Hård och finns i Rimbo.  


Redan i unga år väcktes mitt intresse för hundträning. Under åren har mitt intresse utvecklats till att förutom hundträning även innefatta inlärningspsykologi, problemlösning och olika rasers egenskaper. Detta ledde till att jag 2018 blev färdigutbildad hundpsykolog/beteendecoach hos Svenska PedagogHundsinstitutet.


Idag har jag tillsammans med min dotter också en kennelverksamhet där vi föder upp Ausrtalian Shepherd. Med mina hundar Irma och Gosa ligger fokus på  träningen just nu på specialsöket.

VÄLKOMMEN

HUNDPROBLEM/PROBLEMHUND?


Jag kan hjälpa dig med en problemutredning där jag gör en analys av din hunds beteende samt en kartläggning av utlösande faktorer. Tillsammans lägger jag och du som hundägare upp en idividuell träningsplan som du och din hund kan arbeta efter. Uppföljning av resultat görs kontinuerligt under träningen. 

RÄDSLOR


Några exempel på rädslor hos hund kan vara rädsla för underlag, ljud, främmande människor, andra hundar eller mer specifika situationer.

AGGRESSIVITET


Aggressivitet kan visa sig exempelvis vid möten med andra hundar, vid hantering eller som resursförsvar.

STRESS


Separationsångest, destruktiva beteenden, oro, koncentrationssvårigheter och inlärningsproblem kan vara några exempel på stressrelaterade problem.

KONTAKTUPPGIFTER


Ann Hård

Nybodavägen 44

762 41 Rimbo


072 217 19 61

Ann.hard@hotmail.com


Registrerad för F-skatt